top of page

PRATO PRINCIPAL

CARNES

MEAT

Escalopinhos de mignon grelhados ao molho madeira, arroz de castanhas e batatas rústicas com alecrim.

Grilled slices of fillet mignon  at madeira gravy, chestnut rice and rustic potatoes with rosemary.

Picanha no sal grosso grelhada, arroz verde, farofa de alho e fritas - Opção filé de frango.

Grilled picanha (brazilian steak cut) with green rice, garlic “farofa” and french fries. Option: chicken fillet.

MASSAS

PASTA

Penne ao molho de tomates da casa com lascas de parmesão, molho de tomates preparados no forno com um leve sabor tostado  com manjericão Italiano fresco.

Penne in tomato sauce with parmesan flakes, tomato sauce toasted with Italian basil fresh.

peixes

e frutos do mar

FISH AND SHELLFISH

Salmão grelhado ao molho de limão siciliano e vinho branco, purê de baroa e espetinhos de legumes grelhados.

Grilled salmon with lemon sauce and white wine, baroa puree and skewers of grilled vegetables.

RISOTO

RISOTTO

Risoto de camarões com crocante de alho poró.

Shrimp risotto with crispy leek.

saladas

SALADS

Salada da casa: Mix de folhas da horta com palmitos, gergelim, tomate cereja, presunto Parma ao vinagrete de tangerina

Homemade salade: Mix of leaves from the garden with heart of palms, sesame, cherry tomatoe, Parma ham and mandarine vinaigrette

bottom of page